Älskade älskade

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade älskade




Våren

 

 

Grävde ner allt negativt som legat under isen så länge

 

slängde orden över bord,

 

sen skrattade jag bara.

 

Tänkte

 

vafan

 

vad är meningen med att leva

 

om man ständigt ska vara orolig och grubbla?

 

Låta bitterheten bygga hinder och kapa broar.

 

Nej nej,

 

farväl usla höst vinter,

 

 

välkommen vackra unberbara vår.

 

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP