Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta, slippa leta!

Bara du kommer och är hos mig
om det så bara blir en kort stund
så betyder det allt, men om du säger nej...

Då har jag ju ingen glädje kvar
vad skall jag då leva av i resten av mina dar
på det får du då ge mig ett ärligt svar!

Och även rakt på sak för hos mig är det högt i tak
för att undrande letande gå och inget alls förstå
är värre för mig ändå, än att ett sant svar få!










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 15:48



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Ja att gå i ovisshet är värre än att få ett svar, oavsett om svaret inte är vad man hade hoppats på.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt