Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ger mig mening

Lysande stark
Nuddar min mark

Älskade hett
är helt rätt

Smekande ord
Nuddar min jord

Älskande sätt
livet är lätt

Det ger mig mening




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 692 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 16:11



Bookmark and Share


  blaite
Så bra
2010-04-20

  peter markurth
kanoninledning
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein