Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på vadå

Kanske ser jag bara på
När livet passerar

Iakttagande

Men ändå i någon slags beredskap

Spänd och ängslig

Aldrig riktigt nöjd
Med versionerna som folk uppvisar

Tror det värsta
Om folk
Även om mig själv

Så sitter jag där bredvid
Litet oengagerad
Beredd
På att bli sårad
Besviken
Lämnad

Medans livet,
som kunde varit mitt
Utspelar sig
ovanför mitt huvud




Fri vers av Ninija
Läst 627 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 17:07



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Fint skriven. Känner igen mig. För mig var det så jobbigt när jag insåg att alla är bristfälliga, är "det värsta", både jag och de. Jag begrep inte hur jag skulle stå ut med att leva i en sådan värld, en värld av ofullkomligheter och skavanker. Det blir lite lättare när man lär sig att förlåta sig själv, men ändå behöver jag titt som tätt bara slå mig ned och titta på och låta andra hålla på och leva och stå i. Tack för din dikt. Allt gott! S
2010-04-25

  yoakimu
Det här är bland det bästa jag har läst.
2010-04-24

  Ingela Svenson VIP
Ja så väl det känns igen! Väl formulerat!
2010-04-19

  Vildkärlek
Rädslan stjäl
kärleken driver ut all fruktan
ha det väl

=)
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija