Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroki (ur Katjas drömda brev)

 

 

 

 

jag stod modell
för våren
naken
i universums första solstrålar
ensam och kall

 

 

 

 

 




Fri vers av Söder
Läst 667 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-20 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt som fasen!
2013-02-09

  Anita Hanssen
Åh, vilka härliga rader! För att inte tala om "drömda brev", formulering som glädjer ända in i hjärteroten.
2010-10-09

  Gawain VIP
moget. väldigt smakfullt som alltid
2010-07-03

    ej medlem längre
hur bra som helst. enkelt (! alla vet hur lätt det är...), med tydligt djup och höjd.
2010-03-21

  firefire
välarbetat och bra som alltid av dig;)) men kallt hördes det....brrr..
2010-03-20

  Gawain VIP
Vårkänslor på ny palett. Trevligt :)
2010-03-20

  am
Målande och tilltalande
2010-03-20

  Anders P VIP
Så det var alltså du!! ...i envig mot Kung Bore. Dådkraft!!!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder