Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solklart!

Ju färre regler
som styr ditt liv ju mer liv
i livet det blir




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-21 00:02



Bookmark and Share


  limerick
Snygg och tänkvärd haiku för varje äkta byråkrat
tror dock inte dessa läser här såklart!
Men Parkinson beskrev ju ren från Indialand
att byråkrater älskar regler helt klart som korvaspat!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt