Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Möjligheters Blommor

Långt bortom alla dualistiska ok
rätt eller fel, bra eller dåligt, stort eller litet
finns ett fält där allt som redan tänkts
blir otänkbart
där alla möjligheters blommor
blommar ut i varje ögonblick







Fri vers av Akke
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 19:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att på sånt fält
ett tält sätta upp
suga in alla blom-
mande klickar
kan ju inte ge
annat än
kickar...
2010-04-05

    ej medlem längre
såna tankegångar gillar jag!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke