Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

999

Jag försöker få ihop mitt liv.

Skapa stabilitet,
känna trygghet.

Lägga ett tusenbitarspussel,
men blir omöjligt
när den viktigaste biten saknas.


Var är du som gör mig hel?




Fri vers av Attila
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila