Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många varma hälsningar till mina vänner!


Snötystnad



Långsamt gick hon
vägen fram mot rågåkern


stod och tittade på
två stänglar av råg
som som vilade mot snön



hon gick dit och plockade
ut det som fanns i axen


försiktigt la hon sig rak lång i snön


när hon kommit upp strödde hon kornen
i avtrycket efter sin kropp




förfaret eller inte


hur skulle det se ut

att inte ens ha leklusten kvar




Fri vers av Bim
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 21:36



Bookmark and Share


    papillon
Några få är det förunnat att aldrig någonsin kunna förlora sin "homo ludens" - den lekande människan. Oh, Bim, aldrig att jag kan föreställa mig dig utan din leklust......
2010-03-21

  Per Rydberg
En varm text mot en motigt kall bakgrund, Jag läser och älskar anslaget och språket som du behandlar med så stor respekt och uttrycksförmåga!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim