Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens strålar..

Öppnar hjärtat
i ensam stund..
låter Ljuset lysa in
med glädjens strålar
lättar mina steg
dansar iväg av lycka







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-22 10:07



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Den gjorde mig glad! Visar att det finns hopp för lycka och glädje!
2010-03-23

  kärleks ängel
vacker!
2010-03-23

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert...blir glad.
/cickan
2010-03-22

  Bibbi VIP
"All god gåva och all fullkomlig skänk kommer ned ovanifrån från ljusens Fader, hos ingen förvandling finnes eller någon växlingens skugga.2 Jak.1:17

Applåd!
2010-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Så är det att vara genomlyst och genomskådad men ändå älskad.
Du som är efterlyst (av kärlekens Gud) kan också få uppleva detta.
Då syndabördan lyfts av blir stegen lätta.
Hellre lätta steg än lätt på foten.
2010-03-22

  aol
så sprittande glatt,
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP