Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon i mitt hus

Lisa Ekdahl i ett hus där bara jag förstår.

Den underliga och extrema, den ena 1/5 av detta kollektiv sitter på en boll med långt skägg och pratar i telefon.

Miss Dillinger, vår orm, vårt husdjur som låter som en hund när hon andas och verkar faktiskt tycka om mitt musikval.

Jag då, kaffe nr 2 och joint nr 1, som vanligt tittar jag på dom förbipasserande bilarna, om 4 min. är jag sen. Igen.

Måndag




Fri vers av Pii3
Läst 591 gånger
Publicerad 2010-03-22 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3