Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucid dreaming

 

 

Jag väljer själv hur drömmar ska drömmas

och livet ska levas

 

hur solen går upp 
och jagar natten till sömns

 

jag söker mina extaser 
nära det hjärta jag behöver

 

 

så är mitt liv
ett val

 

fullt av möjligheter




Fri vers av Hannadraken
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-22 17:55



Bookmark and Share


  Connie
Fantastiskt fint skrivet!
2014-03-18

  Nerdissta
otroligt vacker.
2010-04-19

  Bibbi VIP
Sköna ord.
2010-03-30

  Anders Perols
Vacker är friheten i din dikt.
2010-03-22

  am
Ja, frihet är nog något man lär sig. Bra skrivet, gillar titeln.
2010-03-22

    ej medlem längre
nickar instämmande.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken