Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa beresta herrar är guld!

Jag och min man vi är utlänningar här
ingen förstår vad vi säger
men vi förstår lite av vad folk säger till oss, vi har ett
lexikon på deras språk med oss, men folket här har
inget på vårt, vi läser deras språk lättare än vi talar det
när vi skulle beställa på en restaurang begrep ingen ett dugg
av vad vi sa, då kallade de på en, som kunde, han var
långtradarchaufför han hade rest i många länder,
så tack vare honom fick vi in den mat vi ville ha...

Var vi är? I Esbjerg i Danmark!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-22 21:08



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja o bor man i Skåne o åker över t Danmark tkr de att man ska förstå allt, men det är ju inte säkert man är född i skåne då.... försvårar nog lite!
2010-03-24

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Hahahahaha!
2010-03-24

  Eva Langrath VIP
Ler :)
2010-03-22

  Christine Sabel
Skrämmande, vi bor så nära och ändå så långt borta från varann
2010-03-22

    ej medlem längre
Du skojar!!*S*
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt