Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inifrån


Det är sista gången
som passerar
Natten drar halsbloss
och håller mig vaken
Inifrån
hur din skugga
ligger intill min
och blundar




Fri vers av Zara VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-22 21:53



Bookmark and Share


  john ekström
Snygg, natten drar halsbloss, ajajaj vad svag jag är för cigarett-relaterat material=)
2010-08-05

  Quasimodo
Andas både närvaro och frånvaro i minnen.
2010-04-05

  blaite
Äntligen en text från dig. Bra som vanligt..
2010-03-23

  Aisha VIP
"hur din skugga
igger intill min
och blundar"
...så utsökt Zara.....:)
2010-03-22

  Måna N. Berger
Så starkt skildrat! Väl fångad känsla!
2010-03-22

  Neal
kanon !
2010-03-22

    Herr Ångest
Bra!
2010-03-22

  Katinka VIP
Jättefin dikt. Känslan är sömnlös..
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP