Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter lång tystnad

Du är lycklig
säger du.

Mitt hjärta
brister.




Fri vers av Tteresia
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-03-22 23:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den säger allt!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia