Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringar

Förr var dina vackra ord som sammet på min kind

Idag är dom som taggtråd som snaras runt min hals

Förr brukade dina mjuka händer smeka min kropp

Idag ett minne jag blott jag finner i min vilda fantasin

Förr var telefonen full med söta romatiska sms

Idag är den tom innehållslös och helt utan kära ord

Förr hade vi långa härliga samtal långt in till morgonen

Idag verkar mina samtal till dej mest vara ett måste

Förr sa du hur mycket jag betydde för dej hur kär du var

Idag är du tyst bitter utan ord som förr gav sån energi

Förr ville du se mej, förr ville du ha min hungrande kropp

Idag tycker du jag känns grå och ratar min lekamen

Förr älskade vi passionerat tills solen gick upp i öst

Idag ligger sängen kall och tom med bara minnen kvar









Går det någonsin hitta tillbaka..........................?




Fri vers av Glensan
Läst 465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-22 23:48



Bookmark and Share


  helenita VIP
smärtsam, stark!!
2010-10-23

  Karin Rosberg
Väldigt bra uttryckt om det klassiska när vi glider ifrån varandra........berörs mycket av denna!! // varma tankar/karen
2010-06-06

    ej medlem längre
Visst går det finna tillbaka, men vägen är lång och svår om man någonsin finner den alls... väl skrivet!
2010-05-25

  sulimaa
Tomhetskänslan skriker...undran ...bra skrivet..
2010-04-25

  En strimma av guld
En känsla av så stor sorg förmedlar du. Du beskriver då och nu. Genom att väga den härliga känslan samtidigt som du skriver den känsla som gör så ont, så får du fram allt svart på vitt framför dig.

När jag läste den så kände jag det som en bearbetning genom att få det framför sig, men jag fick också en annan känsla. Jo, att det mellan meningarna väntar på att fyllas ut framtiden och vad du kommer möta.

Då ser jag det "då och nu och det som kommer".

Du skriver så bra om smärtan.

Din styrka finns och du kommer finna vägen bara du släpper denna känsla av sorg och ser framåt. Lättare sagt än gjort kanske du tänker, men jag säger det för att jag vet av egen erfarenhet.

Här får du en stor kram och den är full av framtidshopp.

Monica
2010-04-22

  aol
så ruggigt bra du fångar tomheten känslan som dog,
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan