Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spengroggens stund på solig träbro

Pirret i magen sprider sig i hela kroppen
Solen skiner och hon ikapp med den
Takdroppet och fågelkvittret inger lugn
Kaffet är hett
Känslan är varm
Idag är hon hel

Solen väcker fräknarna i hennes ansikte
Ögonen gnistrar utav livsenergi
Håret är slarvigt uppsatt med ett grönt band

Idag är dagen ljus
Idag är dagen
här
med värme skratt och
inga besvär




Fri vers av SurtantZ
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-23 08:41



Bookmark and Share


  Anton the poet
bra skrivet, med en skön avslutning!
2010-09-30

  © anakreon VIP
Ljuvlig rubrik över en fin text!
Calle
applåderar
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ