Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till ur mina utkast. Ursprungligen från 2010.


Du jag vet

 

hur det är

 

att bli den som står kvar där

 

utmålad

lämnad och inte längre älskad

 

kanske bortbytt,

kanske bara inte viktig längre.

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-03 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP