Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en text om min längtan efter våren.




Längtan

 

 

 

Jag längtar efter regn,

 

längtar efter grått gräs,

 

grusiga gator,

 

vind.

 

Längtar efter byten

 

mellan mörker och ljus,

 

att natt ska bli kortare än dag.

 

Jag längtar efter dig.

 

Kom och värm mig

jag har frusit så länge att jag knappt minns hur allt var

 

och mina kinder är så vita.

 

 

Kom hem nu,

 

 

för nu längtar jag snart ihjäl mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 09:17



Bookmark and Share


  Drömkram
Otroligt underbart vackra ord i skönaste stil kan jag lätt associera din längtan med mer än till vår.Jag är tagen av dina ord! Kram
Hoppas det är ok om jag lägger till dig som skrivarvän så att jag kan se dina inlägg.
2010-04-09

  Nasrin
vacker text om längtan!!!!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP