Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kan mycket väl tänka sig att arbeta bort läppstiftet

Jag skulle kunna ta den i munnen varje dag bara för den lena varma känslans skull sa hon med en dimmig blick och slickade sig runt de rödmålade läpparna




Fri vers av SurtantZ
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-23 09:38



Bookmark and Share


    99knivesinside
Den här är så min. Fantastisk.
2010-04-24

  ***Wicke***
Länge sedan man läste något av dig. Men alltid lika roligt när du lägger in nytt
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ