Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet bär gott är!

Bekransa mig med det du har
ur det jag min glädje tar i alla dar!

Smycka mig med dina sköna ord
för den saken är ju du, som gjord!

Rör mig med ditt finger
då kärleksklockan i mig ringer!

Klä mig med dina armar runt min kropp
då går det sen lätt i kärlekens lopp!

Håll mig alltid nära, kära, för mig en ära!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-23 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt