Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag: 80+

Pratade med tre expediter, nå det var väl bara en, de andra tog bara betalt. Jo och så en a-lagare som hjälpte mej med varukorgen på systemet.
Pratade också länge med en flicka på Telia-support och så hejade jag på postbudet. Såg just grannen genom persiennen!




Prosa av vera gade VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-23 17:30

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tacka vet jag allt som är 70 och plus - inget onödigt, inget tjafs, bara rätt så - kör på!
2010-03-23

  Eva Helene VIP
Lakonisk osentimental text. Mycket bra!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP