Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta!

Det finns en sak
bara en,
som jag vill göra
för varendaste
lilla knatte,
gammal gubbe
och unga mänska
här i världen

Jag vill få dig
att skratta!

Om det så krävs
att jag kittlar dig

För jag vill få dig att le,
lyfta ansiktet mot himlen
se glittret i dina ögon
höra skrattet bubbla
se hela dig lyfta,
dra ihop dig
av skratt

För skrattet,
det är det finaste
man kan ge




Fri vers av Amorina
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 08:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
du får mig att le - och jag skickar ditt leende vidare ....
2010-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är det inget självändamål.
Har jag bestämt mig för att inte skratta kan inget få mig att ändra inställning.
Man har RÄTT att vara sig själv!
2010-03-24

  Carola Bouvin
Dina ord fick mig att le, härligt!
2010-03-24

  kråkan VIP
:) sant..du gav det till mig..tack!
2010-03-24

  e-poeten
Håller med dig. Finns det någon kurs du kan rekommendera???
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina