Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svärm av befrielse

Inatt
när jag sov
drömde jag om fantastiska felaktigheter
att jag hade en bikupa
i mitt hjärta
och gyllene bin
bakade vita honungskakor
och gjorde söt honung
utav alla mina misstag




Fri vers av Akke
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-24 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke