Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynystade hjärtan

dansa med mig
tills tiden står still

Det finns inget annat
en vi när vi rör vid
varandras blickar

och jag tänker på
hur det smakar

nynystade hjärtan
om dina ögon.




Fri vers av virre
Läst 514 gånger
Publicerad 2010-03-24 14:56



Bookmark and Share


  Kim VIP
Nästan som fint sagospråk!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

virre