Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen är oskyldig

kan du
trots att du är normal
höra döden som viskar
alla ord du någonsin var

kan du
trots att du finns
höra dödens skrik
för att vi fortfarande minns

kan du
känna livets eftersmak
all dess socker som smält
och citronsaft som bränt
tungor i svarta lögner

kan du
skilja dig ifrån samvetet
döda och gräva ner det
i din ack så mörka själ
utan att avslöja
det du döljer så väl

vi önskar alla död åt
dessa fel och brister
vi skyddar dem ifrån dagsljus
och vi drömmer dem bort
du var bara mer rädd
för att dra till dig
de av din egna sort




Fri vers av fröken a.
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-24 16:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"No One Is Innocent", som en singel med Sex Pistols hette.
Ronald Biggs sjöng.
Han borde veta...
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.