Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den innehåller även en önskan, om att få känna, samma slags ömhet.


Sånt som är förbjudet

Vet du hur vacker du är?
Täcket gör inte din nakna kropp rättvisa
Inte ens morgonljuset.

Jag brukar skriva dikter på din rygg
När du sover så klart
Ord jag aldrig vågar säga

Som att du är den enda
Även kallad ”the one”
För sånt får man inte prata om när man är 17 år.




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-24 17:59



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Jättefint! Ungdomars kärlek tas sällan på riktigt allvar. "De är ju så unga, de växer ifrån varann. Sedan hittar de den de ska dela livet med på riktigt."
2010-03-25

  Karin E
Underbart vacker! särskilt "Jag brukar skriva dikter på din rygg"
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia