Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev ihop några snabba rader till mina nyscrappade kort... ljusa gräsgröna kort med utstansade fjärilar i härliga vårliga färger...


vårdikt

Solen töar snön trots att Gubben Frost krampaktigt håller sig kvar.
Vid husväggen reser sig växterna
och i diket sticker tussilagon nyfiket upp sina knoppar.
Fåglarnas kvitter lockar ut fjärilarna till dans.
- NU är det VÅR!




Fri vers av Firefairy
Läst 874 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy