Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika världar

Vi loskar dem i ansiktet,
kastar salt i deras ögon.
Säger att de har svarta hål
i huvudet och i själen.

Kallar dem för idioter som sårar,
det är ju något som inte stämmer
innanför pannbenet på dem.

Vi blundar och vägrar förstå,
tills vi själva är boven i dramat.

Tills vi tyst förnekar hur många
vi själva faktiskt krossade,
på samma dag.











Fri vers av teateatea
Läst 258 gånger
Publicerad 2010-03-25 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea