Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

panikångest

Det snurrar, runt runt runt runt
jag känner paniken sprider sig i kroppen
synen svartnar, hjärtat bultar,
"kabom, kabom, kabom"
Detlåter som bomber.
oj det var hjärtat som slog.

Paniken fortsätter att sprida sig
kroppen börjar skaka
jag får inte längre fram ett ord
läpparna darrar
kroppen pirrar

Fan vad det snurrar
nu börjar tårarna rinna
enda tankarna som finns
"jag dör nu, närsomhelst så dör jag"

Panikångesten i sitt härliga skede.
5 minuter senare är allt som det ska....




Fri vers av StompJossan
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 16:54



Bookmark and Share


    T.R.
igenkännande. panikångest är ett hemskt tillstånd. jag hatar det. bra skrivet!
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan