Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skört ensam

Jag håller dig tätt intill
nära mig
hårt

för du
verkar så skör
obarmhärtigt ensam

Dina bröder bestämmer och rör om
medan du vänder din blick mot min
fångar uppmärksamhet

Du vill veta vad som är rätt
eller fel
för du är vilsen,

mitt barn

jag vill visa dig
svaren på
och vägarna att färdas

du fångar alla med din lyskraft
dina ögons oskuldsfulla självklarhet
ditt varma emottagande;

ingen undkommer din skira
vänlighet och inbjudan till lek

jag vill vårda och visa dig
att du kan
att du är värd att lyssnas på

mitt älskade lilla barn
så rädd att bli ensam;
att jag ska gå

det blir mitt livs uppgift
att visa dig

vilket under du är
att jag alltid stannar kvar.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 376 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-04-25 19:11



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbart vackert .. den varma och starka kärleken till barnet .. att alltid finnas där ...
2011-01-26

  blaite
Mycket vackert
2010-10-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fin och mjuk. Tycker om. =)
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline