Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggboxning

Herregud när mina demoner kastar sig över mig!

Alla måsten

all känsla av otillräcklighet

allt envist fasthållande vid borde, måste, skulle

 

Nödvändigt

ack så nödvändigt

att släppa taget

Att våga släppa taget och sluta skuggboxas

 

att ge mig själv lite luft att andas,

mod att våga hoppas,

tillit att stå ut med att inte ha facit i hand

sluta skuggboxas mot alla inbillade faror

 

Är det kanske tid

 

att lägga boxarhandskarna på hyllan

 

tid

 

att sluta

 

skuggboxas

 

?




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-26 09:59



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det drar kraft och ger inget gott i retur så ju mindre skuggboxning vi ägnar oss åt, ju bättre är det. Tänkvärt!
2010-04-18

  Quasimodo
Kloka och insiktsfulla tankar här, att vi ibland kämpar och slåss mot det vi inte ens vet om eller det som inte har hänt att vi missar det vi är i nuet!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus