Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, Gud...

...

ge mig mod och styrka att stå kvar

att bekämpa min starka lust att fly

och gömma mig

 

Gode Gud

 

Ge mig mod och styrka att

våga vara

den jag verkligen

är




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-26 10:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-04-08

  Johan Bergstjärna VIP
Viktig och bra bön... Tack!
2010-03-26

  Quasimodo
Det är värt all kamp och mod, att vara den man är!!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus