Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig jävla dyrkan

Jag får allt jag pekar på
För jag är prinsessan i rummet
Slipper ligga när jag är trött
För jag är drottningen i sänghalmen
Jag säger ord jag inte förstår
För att förklara känslor 
jag slutat tro på
När jag spelar fars i hallen
Och jag vill ha soffan och tapeten
Bordet och lampan
Resan och ringen 
Bröllopet och barnen
Jag vill ha evig jävla kärlek 
Som håller i förljugna evigheter
För evigt 
amen
Och jag vill ha ett ansikte att titta på
Som får rynkor när mitt får rynkor
Jag vill ha
Och jag kommer få
Om jag stannar 
evig jävla dyrkan
Idag har jag bara ont i magen 
 




Fri vers av LilyRasp
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-26 10:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Fruktansvärt bra otrolig text!
2010-03-26

    sårosa
alltså du är rolig.. skulle nog kunna använda uttrycket, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...

älskar:

Jag säger ord jag inte förstår
För att förklara känslor
jag slutat tro på
När jag spelar fars i hallen
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp