Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad detta låter patetiskt, men ändå, är det rätt sant...




Jag känner lockelse till många

Jag känner lockelse till många

men längtan efter bara dig.




Övriga genrer (Aforism) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 1628 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2010-03-26 13:35



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
äkta kärlek
kan väl aldrig vara
patetiskt
fin och sann!
2014-02-19

  sulimaa
Enkelt men exakt som livet ter sig...
2010-12-10

  Niclas Petersson VIP
Precis så är det.
Underbar.
Gillar. Mycket.
2010-09-18

  Daniel_78 VIP
Att lockas bort för att längta tillbaka kanske?
Tack för tankefulla ord.
2010-05-15

  magdolna
Underbart....jag själv.. längtar och väntar....
2010-04-13

  Annie b'larsson VIP
Om texten ändå hade haft en annan rubrik?
Blir det inte lite kaka på kaka...

Kan väl vá sant, men - guldstjärna?
2010-04-11

  Junitvillingen
Finns oändligt många skiftande lockelser, men de är lätta att stå emot...om längtan till en enda är sann...Mycket bra formulerad text!
2010-04-11

  ~Leonardo~
Säkert sant att ganska många kan känna såhär. det finns många lockelser, men få som man längtar.
2010-04-10

  kråkan VIP
inte patetiskt..sant för många..bra!
2010-04-08

  Nils Teodor VIP
Två rader som säger mycket
Bra!
2010-03-27

    ej medlem längre
Den var rar o allt annat än patetisk!
2010-03-26

  Gunnar Hilén VIP
håller med Bengt...skillnaden är hårfin...nej mikroskopisk...kanske inte på sikt...med rätt glasögon menar jag hi hi hi
2010-03-26

    Tea Alex
Åh men underbart - bra fångat!
2010-03-26

    ej medlem längre
rätt sant, eller mer än så
i alla fall inte patetiskt
2010-03-26

  stenen/ Yv Ericsson
jag är glad för din skull!

U are still going strong! Hell yeeh!
2010-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Tycker inte alls att det är patetiskt. Tvärtom.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP