Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Jag säger

bara ord

och inte så

många av dom

heller.

Va det bra så?

På summan?

Som en automatiserad

kaffebryggare

rullar jag

fram tecken.

T

A

C

K


O

C

H


H

E

J

Sen går jag

hem

och är

tyst.




Fri vers av Stretaren
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-03-26 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stretaren