Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur babel sänds babbel

traktens värste
fallskärmshopparens son
mammas make

natten innan
fredagens gryning
stal denne en whisky
rakt ur mitt runda barskåp
han tänkte hoppa




Fri vers av ffredfr
Läst 412 gånger
Publicerad 2010-03-26 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr