Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo, det var bara det att


Djupsnön tar oss till påsken när kistlocket öppnats


Det går inte att säga så mycket mer än
att snön vände mig

säger jag och skakar på huvudet

Djupsnön mellan spåren på isen. Dundermaskinerna man svär över.
bra att gå i när stanken lagt sig

Det är så med livet att man svär över det
medan det pågår

Men sen går man i det när kistlocket öppnats och man ser själva stoppningen.

som djupsnön

säger jag och suckar.

Det är det vi firar påsk för. Att djupsnön tar oss.

Mer än så kan jag inte säga.
innan jag vänder.




Fri vers (Fri form) av korpfjäder
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-26 17:51



Bookmark and Share


  aol
såmäklig dikt men där är en mening
2010-04-02

  halmstrå
märklig dikt... eller ordlåt. Vacker på något sätt.
Tycker om hur du vänder bilderna.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder