Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And if I lose myself

 

Han skrev:

Jag behöver dig, trodde aldrig att jag skulle sjunka såhär lågt. Förlåt.

 

Och jag stirrade stirrade

in i skärmen

undrade vart framtiden tog vägen

de där dagarna vi pratade om

 

Och det är något med att vara ensam

hur jag får ta hand om mig själv

och slipper sörja för dina känslor

när jag inte vet

 

Så jag lämnade dig där

bäddade rent sängen

duschade bort din doft

och la mig ensam

 

och jag har aldrig sovit så ljuvt

som jag gjorde den natten

det var drömmar som kom

och bad för mig

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 745 gånger
Publicerad 2005-11-06 15:59



Bookmark and Share


  mysanpysan
Tycker mycket om titeln!

och hela känslan texten ger av styrka, återhämtning, renhet

hoppingivande och frisk
2005-11-15

    Veronica.
Den är kanon helt enkelt.. jag känner igen mig, och den uttrycker så mycket mellan raderna.
2005-11-09

  trasdocka
ååh jag blir helt
rörd eller den berör.
det känns sorgligt
men ändå starkt
fast på samma gång svagt

men om gå vidare är möjligt
är det välidgt vädligt strakt.. aah jag vet inte
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN