Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hannet


John legend – stay with you
och du är tillbaka på fem sekunder

trots ett ettårigt förhållande, andra hjärtan
minst 200 nya kyssar som helt klart torkat bort
varje spår av dig från min tunga

men din röst finns kvar
den där raspiga ljudstormen på morgonkvistarna
det där godmorgon leendet bredvid
kärleken på nattduksbordet

Jag kan inte komma över dig
de där lena omfamningar om en värld utan problem
din vädjan efter någon som tar hand om dig
och jag vet inte om det var brösten eller samlagen eller
hennes läppar som fick dig att lämna det
lämna mig, efter dig

men jag finns kvar här
jag står kvar här på samma plats som förut

jag finns på samma väg, jag går på samma gator, jag smyger bakom din rygg
jag finns här.

och bestämmer du dig någon dag för att vända dig om och se efter. Känna efter mig, så kommer dina händer nå mina fingertoppar och jag kommer att få ett annat hjärta att brista men mitt kommer falla på plats och jag kommer älska dig tills du lämnar mig igen.




Fri vers av xtla
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla