Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.
 



revolt


fåglarna har slutat att flyga
de bara sitter i träden
och väntar på regnet

kaninerna trycker i skuggan
har det inte lätt

 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.