Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna dag

när regnet kom

denna dag

våren ville säga

jag är här

till slut




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta