Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kommer

Våren kommer nu i all hast
Solen vill möta mig i din trädgård
Barnen är ute och leker igen
och fåglarna sjunger en kärlekssång

Nyckelpigorna kryper fram
för att hitta din solgula tröja
Vitsipporna tittar fram
med sin nyfikenhet

Jag bara njuter och ser på.





Fri vers av Alicia
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alicia

Senast publicerade
Våren kommer
* Se alla