Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla ord med ny mening


Inatt behöver jag dina läppar mer än någonsin


Du läppjar inte
på min
själ
Det krävs att du
förstår
innehållet i
glaset

Förstå
glas själ ångest Bli
ett med mig och gör
mig fri
från saknad

Förlåt mig för
alla märken
på min
hud
För allt jag inte
blev, för allt
jag aldrig
var

Jag behöver dig nu,
Älskling!

Tiden läker inte
såren
som jag hoppades
den skulle

Spotta inte ner
i glaset
Älska mig hel




Fri vers (Fri form) av Suzan
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-28 18:05



Bookmark and Share


  frostblomma
Tiden läker inga sår.
Det gör sorgen.

Mycket fint. Älskar rubriken.
2010-03-28

    Nicklas VIP
Oerhört målande och bra!
2010-03-28

  Ola Rydberg
bra skrivet
med en svart ton
som
palett
2010-03-28

  LovisaCecilia
skickligt skrivet
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan