Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dropparna är Cointreau Teese, och mannen är Riddaren, som vanligt


berlin

Det droppar lila droppar över kanten
och pölen bildar en hinna mellan olja och vatten
Lugnet är mjukt och förrädiskt
staden andas tyngre utan lungor
än mannen i sängen bredvid
Mannen i sängen bredvid vänder sig
och hjärtat faller ut ur hans bröst
Det rullar över vita lakan mot mig
lämnar vita spår efter sig
Det ligger på vita lakan och pulserar lila droppar
och jag badar snart i vita tankar
Lila droppar droppar över sängkanten
och jag andas tyngre bara för att jag har lungor




Fri vers av Cassandra
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 18:39



Bookmark and Share


  andreawolf
någonting säger mig att det här hade kunnat vara bättre på engelska men jag vet inte. testa!
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Cassandra
Cassandra