Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlöst

Tidlösheten

Pulsstegringen

De Snabba andetagen

Mina
hjärtslag

mot din kropp


allt

Var till dig




Fri vers av beam72
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 21:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker läsning. =)
2010-05-18

    J. Herward
mjuk som en fjäder :)
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72