Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naket nära nu

 

 

 

bara fötter bär bäst
under vindars viskning
en oviss väg men vet
så rätt i mitt hjärta


dimmors transparens
vecklar ut i bris


andan klar
i sikte

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-29 15:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA stilla i tiden....
2012-11-30

    Niclasdotter
Vacker!
2012-11-29

    ej medlem längre
vackra alliterationer
2012-11-29

    ej medlem längre
så ljuvligt vacker ...
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight