Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

long lost friend

det sägs att ögonen är själens speglar


ser det i dina

nu är du tillbaka hos mig

vad kan jag annat än att ta emot dig

med mitt hjärta


kan inte vara arg på dig

du är bara förvirrad och ångestfylld

älskar dig och du är i mitt hjärta


värnar om det, ser du

du håller i nyckeln

kliv in i min famn

var där bara


kom när du vill


älskade Helena




Fri vers av Helene Månsson
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 23:26



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint..
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma