Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader om saknad.


Andra sidan

Det är tomt på andra sidan bakom mig,
ett kusligt svart hål, hotande. Redo att sluka mig i mardrömmar. Den iskallt viskande vinden, som hänger i min svarta gardin, håsar kalla kårar längs min ryggrad, det är inte alls som den filt av dina trygghetsgivande armar häromkvällen.

Anarki i tankegångarna.

Jag räds inte natten, dock endast mig själv
i total mörkläggning. Jag fryser.
Det är så kallt i min katakomb.

För hur tom är inte en säng egentligen
när den andra halvan inte andas?




Fri vers av Slagord
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-29 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord