Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blå himmel

Alla säger att
himlen är vackert
blå idag, att vattnet
är så blått

Jag tittar upp mot
himlen men ser bara
stora tunga moln,
ser ut över ett
svart hav

Regndropparna
blöter ner mina
kinder

Tar en stund innan
jag inser att det är
tårar som rinner,
att det inte alls
regnar

Önskar att jag kunde
se den där blåa himlen
alla pratar om..






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-03-29 09:56



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det sägs att jorden är vackrare än himlen,
det är här det finns något att göra



2013-01-22

    Herr Ångest
Vackert vemodigt..
2010-03-31

    ej medlem längre
man säger ju att ovan molnen är himlen alltid blå, men det är svårt att föreställa sig när det är som mörkast,
kram
2010-03-31

  Nils Teodor VIP
Vacker!
Hoppas sorgmolnen regnar
bort och solen tittar fram
så att skuggorna faller bakom
2010-03-29

    Max Poisé
du fick en bokmärkning!
Så renodlat riktigt och så tvättäkta klockrent!
2010-03-29

  firefire
känns igen...önskar jag kunde ge dig en tröstens kram! här får du en virtuellt i alla fall!
2010-03-29

    Tea Alex
Hjärtesorg va? Urk....Känns igen från tidigare....
2010-03-29

    Niklas H
vemodigt o vacker vännen!
2010-03-29

  Amorina
Åh, så jag känner igen känslan i det du skriver.

Att gå så förblindad av gråt att man inte kan se det blå, glädjen som det känns som att alla andra ser.

Fint skrivet, berörande.
2010-03-29

  Quasimodo
Sorg och vemod droppar ur denna text som ett regn !!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP